Βίντεο: Καταδίωξη βγαλμένη από ταινία δράσης – Δείτε πως κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα

Η αστυνομία της Οκλαχόμα κυνηγά ένα pick-up.

Βλέπουμε λοιπόν πως την στιγμή που το pick-up μπαίνει στον αυτοκινητόδρομο το περιπολικό που το κυνηγά προχωρά σε μια μανούβρα PIT. Στη συγκεκριμένη κίνηση το αυτοκίνητο που καταδιώκει χτυπά μια γωνία του πίσω μέρους του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου προκειμένου να το αποσταθεροποιήσει και να προκαλέσει κάποιο τετ-α-τετ χάρη ώστε να μπορέσει να το ακινητοποιήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε πολύ άσχημα καθώς το pick-up αποσταθεροποιείται από την κίνηση PIT και στη συνέχεια χτυπά με ταχύτητα στο διαχωριστικό στηθαίο με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Εκείνη τη στιγμή από καθαρή τύχη δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου θα προκαλούσε σίγουρα πολύ σοβαρό ατύχημα αλλά επανήλθε στο κανονικό ρεύμα κίνησης όπου και τελικά λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε. Η συγκεκριμένη τεχνική ακινητοποίησης έχει πάντως προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στο παρελθόν καθώς όταν εκτελείται σε υψηλές ταχύτητες είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε σοβαρά ή ακόμα και θανατηφόρα ατυχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.