ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή της κινηματογραφικής καταδίωξης ληστών στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη ληστών το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη δόθηκε στη δημοσιότητα.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τέσσερις δράστες, ηλικίας 21, 52, 40 και 25 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, επιβαίνοντας σε φορτηγό αυτοκίνητο, εισήλθαν παράνομα εντός οικοπέδου σε αγροτική περιοχή των Ταγαράδων, απ’ όπου πρόλαβαν να αφαιρέσουν εργαλείο, πριν γίνουν αντιληπτοί από τον 47χρονο ιδιοκτήτη.

Με λεκτικές απειλές και προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο του 47χρονου άντρα, κατάφεραν να φύγουν από το σημείο.

Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν το προαναφερόμενο φορτηγό να κινείται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων. Οι επιβαίνοντες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ εμβόλισαν δύο φορές υπηρεσιακό όχημα.

Ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.