ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Δείτε λεπτό προς λεπτό την κινηματογραφική διάρρηξη σε περίπτερο στην Κρήτη

Εικόνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κατέγραψε πριν τα ξημερώματα του Σαββάτου απίστευτη διάρρηξη σε περίπτερο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες

Με λοστούς

Οι δύο δράστες, αφού προσπαθούσαν για αρκετή ώρα με λοστούς, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το ΚΡΗΤΗ TV, κατάφεραν να σπάσουν τα κιγκλιδώματα, να σύρουν το προστατευτικό και στη συνέχεια γκρεμίσουν κυριολεκτικά τα πάντα.

Στη συνέχεια, έσπασαν το τζάμι της πρόσοψης και ο πιο ευέλικτος από τους δύο διαρρήκτες μπήκε από την θυρίδα που εξυπηρετεί ο περιπτεράς την πελατεία του, και άρχισε την «επιδρομή».

Αφού πήρε τα ελάχιστα χρήματα από τις εισπράξεις που υπήρχαν μέσα στο συρτάρι, γέμιζε κουβάδες με τα καπνικά προϊόντα του περιπτέρου και τους έδινε στον συνεργό του, ενώ εκείνος απομάκρυνε από τον χώρο τη λεία.

Τέσσερις ολόκληρες ώρες κράτησε η «επιχείρηση» των διαρρηκτών, μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν εκατοντάδες κουτιά από τσιγάρα και είδη καπνού, αρκετά μεγάλης αξίας.

Έκοψαν το ρεύμα

Νωρίτερα, είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και να κόψουν το ρεύμα, νομίζοντας ότι είχαν εξουδετερώσει και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου, κατάφεραν από τα ξημερώματα του Σαββάτου – ξεκίνησαν την προανάκριση – να εντοπίσουν τους δύο δράστες, ο ένας είναι κάτοικος της περιοχής και ο άλλος κάτοικος του Ηρακλείου.

Ακολούθησαν τα ίχνη τους και έφτασαν μέχρι το Ηράκλειο, όπου ο ένας από τους δράστες, που οδηγούσε και το αυτοκίνητο όταν διέφυγαν, πήγε σε περίπτερο και πούλησε τη λεία του σε άλλον περιπτερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κλοπιμαία και ειδοποίησαν τους έκπληκτους ιδιοκτήτες του περιπτέρου που «ρήμαξαν» οι δύο άνδρες, λέγοντάς τους ότι αφενός είχαν εξιχνιάσει τη διάρρηξη βρίσκοντας τους ενόχους και αφετέρου ότι επιστρέφει στην κυριότητά τους όλο το εμπόρευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.