ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Σoκαριστικός τραυματισμός για τον αρχηγό της Στοουκ Σίτι – «Τσάκισε» ο αστράγαλός του

Από μια σοκαριστική στιγμή στιγματίστηκε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στη Στόουκ Σίτι και τη Λέστερ.

Πρωταγωνιστής ο αρχηγός της Στόουκ, Ράιαν Σόουκρος ο αστράγαλος του οποίου «τσάκισε» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για κάταγμα ή για εξάρθρωση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού που συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, ο Άγλλος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να διώξει μακριά τη μπάλα όταν το αριστερό του πόδι εγκλωβίστηκε κάτω από το κορμί του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να ουρλιάζει από τον πόνο και τελικά να μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου σε φορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ άσχημος ο τραυματισμός του αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι» δήλωσε μετά τη λήξη του φιλικού – που για την ιστορία έληξε με νίκη της Λέστερ με 2-1 – ο προπονητής της Στόουκ Σίτι, Νέιθαν Τζόουνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.