Βίντεο: Μονόχειρας παίκτης του γκολφ βάζει με ένα χτύπημα το μπαλάκι στην τρύπα από τα 140 μέτρα

Ο Λόρεν Χάρτμπίζ γεννήθηκε με ένα χέρι, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα, το γκολφ. Στην πρεμιέρα του αμερικανικού τουρνουά PGA Tour American Express, ο Λόρεν, ερασιτέχνης παίκτης του γκολφ πέτυχε το ακατόρθωτο.

Έριξε μια φοβερή βολή και έβαλε το μπαλάκι στην τρύπα με τη μία από απόσταση 138 μέτρων.

Ο ερασιτέχνης αθλητής πανηγύρισε δεόντως την επιτυχία του και πέταξε ενθουσιασμένος το καπέλο του στον αέρα, γιορτάζοντας το μοναδικό του επίτευγμα.

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό σχόλιο του τρεις φορές τροπαιούχου του τουρνουά PGA, Τρόι Μέριτ, που ενθουσιάστηκε με τη φοβερή βολή του συναθλητή του.

«Αυτό που έκανε είναι εξωφρενικό. Δεν έχω δει με τα μάτια μου κάτι περισσότερο εκπληκτικό να συμβαίνει σε γήπεδο γκολφ», σχολίασε ο Μέριτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι απευθείας βολές στην τρύπα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Λόρεν, μιας και πίσω στο 2018 είχε βάλει το μπαλάκι στην τρύπα με μία και μόνο βολή από απόσταση 54ων μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.