Βίντεο: Ήθελε «μαγκιές» αλλά δεν του βγήκε… – Το χειρότερο πέναλτι στο χειρότερο σημείο

Ο Παναμέζος επιθετικός Ρολάντο Μπλάκμπουρν «χαντάκωσε» την ομάδα του, Δε Στρόνγκεστ, στη διαδικασία των πέναλτι με την Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Libertadores.

Ο Ρολάντο Μπλάκμπουρν μάλλον θα κάνει καιρό να εκτελέσει και πάλι πέναλτι μετά από αυτό που έκανε στη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα με την Ατλέτικο Τουκουμάν για τον δεύτερο γύρο του Copa Libertadores.

Στη διαδικασία των πέναλτι η Ατλέτικο Τουκουμάν είχε χάσει το πρώτο και η ομάδα από τη Βολιβία είχε σκοράρει τα τέσσερα επόμενα. Όταν ήρθε η σειρά για το κρίσιμο πέναλτι, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Παναμέζος επιθετικός της βολιβιανής ομάδας.

Ο Μπλάκμπουρν πήρε φόρα με δύο βήματα και έκανε ένα «σκαφτό» πλασέ, με τον γκολκίπερ της αργεντίνικης ομάδας, Κρίστιαν Λουκέτι, να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του αποκλείστηκε εξαιτίας της κακής εκτέλεσης του Μπλάκμπουρν, που σε ένα κρίσιμο πέναλτι, επέλεξε έναν πολύ αμφιλεγόμενο τρόπο, με το γήπεδο να εκφράζει την απογοήτευση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.