ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Bίντεο: Όταν ο Isiah Thomas έριξε γροθιά στον Rick Mahorn και αυτός δεν κούνησε βλέφαρο!

Ο Rick Mahorn ήταν από τους σκληρότερους power forward που έπαιξαν ποτέ στο NBA και έγινε διάσημος από την θητεία του στα «bad boys» των Detoit Pistons.

Μαζί με τους Rodman, Thomas, Lambeer και Dumars, έσπειραν τον τρόμο σχεδόν παντού. Όμως το 1989 η ομάδα του Detroit στην ουσία έδιωξε τον Rick Mahorn, μη προστατεύοντάς τον ως βασική τους επιλογή και στην επόμενη συνάντησή τους πλέον ανήκε σε «εχθρική ομάδα».

Εκείνη την χρονιά εντάχθηκαν στο NBA, δύο ομάδες, οι Orlando Magic και Minnesota Timberwolves και κάθε ομάδα του NBA είχε δικαιώμα να ορίσει μόνο οκτώ παίκτες ως «αδιαπραγμάτευτούς» κάτι που οι Pistons δεν το έκαναν για τον Μahorn (και κακώς γιατί ταίριαζε απόλυτα σε αυτό που είχαν δημιουργήσει).

Σε μια ανύποπτη φάση ο Thomas γρονθοκόπησε τον Mahorn αλλά εκείνος δεν κατάλαβε τίποτα! Πάντως τα «bad boys» είχαν μετανιώσει για την αποδέσμευση του Mahorn.

Αν και ξανακατέκτησαν το πρωτάθλημα και το 1990, τις επόμενες χρονιές φάνηκε το κενό του απέναντι στον Horace Grant των Chicago Bulls του Michael Jordan.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ο παίκτης που έλειπε για να διατηρηθούν και για άλλα χρόνια τα «Jordan rules» (ήταν οι οδηγίες του Τσακ Ντέιλι για την εξουδετέρωση του Michael Jordan).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.