ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Διαιτητής στο βουλγάρικο πρωτάθλημα τρέχει για την… ζωή του

Κατά καιρούς έχουμε παρακολουθήσει στιγμές άπειρου κάλους σε γήπεδα ανά τον κόσμο, όμως αυτή την φορά στην Βουλγαρία πρόκειται για ένα απίθανο περιστατικό.

Πρόκειται για αγώνα στην 4η κατηγορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Γιατί; Επειδή παίκτες και παράγοντες άρχισαν να κυνηγούν τον διαιτητή για να τον δείρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος είναι μια κίτρινη κάρτα που έδειξε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αμέσως οι διαμαρτυρίες. Ο ρέφερι κατάλαβε ότι το κλίμα ήταν βαρύ και άρχισε να τρέχει χαλαρά προς τα αποδυτήρια, μέχρι που αντιλήφθηκε ότι πρέπει να… φορτσάρει και άρχισε να τρέχει πιο γρήγορα, βγαίνοντας τελικά έξω από το γήπεδο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.