Βίντεο: Νεκρός κικμπόξερ από εγκεφαλική αιμορραγία – «Έφαγε» κλωτσιά στο κεφάλι

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε έναν 25χρονο κικμπόξερ από το Εκουαδόρ ο οποίος έχασε τη ζωή του από μια κλωτσιά που δέχτηκε στο κεφάλι και του προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία.

Ειδικότερα, ο Τζόελ Καουάσκι, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 25 ετών σε ερασιτεχνικό αγώνα στο Εκουαδόρ, έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία λόγω μιας κλωτσιάς που δέχτηκε στο κεφάλι.

Παρότι φορούσε το προστατευτικό στο κεφάλι, ο κικμπόξερ βγήκε νοκ άουτ στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κικ μπόξινγκ Copa del Pacifico.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν υπήρχε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο ρινγκ και ο άτυχος Καουάσκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κικμπόξερ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία από το χτύπημα ψηλά και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, αφού μόλις βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη πέθανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.