ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρήκαν τη λύση οι Κινέζοι – Δείτε με ποιον τρόπο ενισχύουν την αγορά αυτοκινήτου (βίντεο)

Ο κορωνοϊός πλήττει την αγορά αυτοκινήτου, όμως οι Κινέζοι φαίνεται πως έχουν τη λύση και σε αυτό. Συγκεκριμένα, όπως δείχνει και το βίντεο, πλέον θα παραδίδουν τα κλειδιά με… drones.

Στο ναδίρ έφτασαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων με αφορμή το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Στην παρούσα φάση, όπου το κύμα του ιού σαρώνει τη Δύση, η Κίνα φαίνεται να βρίσκει ξανά-με αργό ρυθμό-τα βήματά της. Μεταξύ των νέων δεδομένων βλέπουμε και μια μικρή άνοδο στις πωλήσεις αυτοκινήτων, με τις εταιρείες να προστατεύουν στο μέτρο του δυνατού τους πελάτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό παρατηρούμε και πολλούς ευφάνταστους τρόπους προστασίας. Για παράδειγμα η Geely πουλά online τα μοντέλα, τα μεταφέρει στις οικίες των αγοραστών και παραδίδει τα κλειδιά με drone προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.