Βίντεο: Ο οδηγός μιας Lotus Elise αυξάνει ταχύτητα και… «χάνει» την οροφή

Μια αρκετά δυσάρεστη εμπειρία είχε ο οδηγός μιας Lotus Elise με σκληρή οροφή, καθώς όταν μπήκε στον αυτοκινητόδρομο είπε να αυξήσει λίγο την ταχύτητα, αλλά δε του πήγαν όλα έτσι όπως σχεδίαζε.

Πόσταρε ο ίδιος το παρακάτω βίντεο στην ομάδα «Watch People Die Inside», στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα ανάρτηση στη συγκεκριμένη ομάδα», σχολίασε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ξεκινάει το σπορ αμάξι του και σιγά-σιγά βγαίνει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Επιταχύνει κι εκεί που φτιάχνει τους καθρέφτες του, η σκληρή οροφή της Elise ξεκολλάει και φεύγει στο δρόμο, με τον φίλο μας να κοιτάει απορημένος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την ιπτάμενη οροφή και προκλήθηκε κάποιο ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου θα πρέπει να πληρώσει περί τις 2.000 δολάρια για την αντικατάσταση της οροφής που έβγαλε φτερά και πέταξε, με 104 χλμ/ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.