ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Αμαξοστοιχία εμβολίζει κολλημένο φορτηγό – Σώθηκαν από θαύμα

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός φορτηγού που είχε κολλήσει πάνω στις σιδηροδρομικές ράγες, όταν και ένα μια αμαξοστοιχία έπεσε πάνω του με… χίλια.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος NRK, το ατύχημα συνέβη στις 29 Απρίλη, όταν ένα φορτηγό που κουβαλούσε πίσω του ένα γιοτ σταμάτησε πάνω στις ράγες.

Όπως φαίνεται στα βίντεο, το τρένο εμβόλισε με φουλ ταχύτητα το φορτηγό και διέλυσε το ρυμουλκούμενο σκάφος, εντελώς.

Όμως, ούτε και η νταλίκα τη γλίτωσε, αφού κι αυτή υπέστη ζημιές από τη σύγκρουση, ευτυχώς, όχι πολύ σοβαρές.

Μάλιστα, ήταν τόση η ισχύς τη σύγκρουσης, που η αμαξοστοιχία κατέληξε να εκτροχιαστεί από τις γραμμές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος, στο τρένο επέβαιναν 4 επιβάτες και 3 υπάλληλοι, χωρίς, ευτυχώς, κανείς τους να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο φορτηγό εκείνη την ώρα, υπήρχαν δύο άτομα, που κατάφεραν να τη γλιτώσουν χωρίς γρατσουνιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.