ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Όλα τα αυτοκίνητα του Batman σε ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ!

Οι φανς των ταινιών Batman σίγουρα θα πετάνε την σκούφια τους από το ντοκιμαντέρ που δημοσίευση η Warner Bros, καθώς θα μπορέσουν να δουν τα αγαπημένα τους Batmobile σε ένα βίντεο.

Το πρώτο Batmoblie εμφανίστηκε στην ταινία Batman: The Movie (1966). Το όχημα βασιζόταν σε μια Lincoln Futura του 1955 βαμμένη σε μαύρο χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες και αρκετές προσθήκες στο αμάξωμα για να ταιριάζει καλύτερα στο νέο του ρόλο.

Το επόμενο και πολύ διαφορετικά σχεδιασμένο όχημα έκανε την εμφάνισή του στις ταινίες Batman (1989) και Batman Returns (1993) του Tim Burton. Με αρκετά πιο σκοτεινή εμφάνιση και σημαντικά μεγαλύτερα πτερύγια. Παρόμοια εικόνα είχε και ο διάδοχός του που πρωταγωνίστησε στην ταινία Batman Forever (1995) με εξελιγμένο σχεδιασμό.

Η επανάσταση στα Batmobile έγινε με την τριλογία ταινιών του Christopher Nolan. Το “Tumbler” που εμφανίστηκε στα Batman Begins (2005), Dark Knight (2008) και Dark Night Rises (2012) και οδηγούσε ο ηθοποιός Christian Bale, έγινε γνωστό για τον αντισυμβατικό και ιδιαίτερα πρωτότυπο σχεδιασμό του. Το ντοκιμαντέρ σταματά κάπου εκεί και δεν μας δείχνει το πιο πρόσφατο όχημα που οδηγούσε ο Ben Affleck στις δικές του ταινίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Batman θα γραφτεί του χρόνου με την ολοκαίνουρια ταινία The Batman (2021) του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Εκεί, η παραγωγή επέλεξε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση με το νέο Batmobile να θυμίζει βελτιωμένο muscle car.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.