ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Γράφτηκε η ιστορία – Αυτό είναι το πιο γρήγορο ηλεκτρικό όχημα

Με το κοντέρ να γράφει 323 χιλιόμετρα ανά ώρα σε αγώνα ντράγκστερ κατάφερε να γίνει το πιο γρήγορο ηλεκτρικό όχημα.

Τα οχήματα ντράγκστερ που αγωνίζονται να σπάσουν ρεκόρ ταχύτητας συνήθως σε ξεκουφαίνουν με το θόρυβο της μηχανής τους.

Όμως το συγκεκριμένο όχημα είναι σχεδόν εντελώς αθόρυβο. Στην πρώτη του προσπάθεια δεν κατάφερε αν σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας, καθώς τα λάστιχα σπίναραν υπερβολικά κατά τη διάρκεια της εκκίνησης.

Στη δεύτερη προσπάθεια, όμως, τα προβλήματα λύθηκαν και το ηλεκτρικό όχημα έσπασε το φράγμα των 200 μιλίων την ώρα, με το κοντέρ να γράφει 201, 07 μίλια/ώρα ή 323, 59 χλμ/ώρα.

Με τόσα λίγα ντεσιμπέλ όταν έχουμε να κάνουμε 2.400 άλογα και βάρος μόλις 911 κιλά, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός ονομάζεται Στιβ Χαφ κι από σήμερα είναι ο κάτοχος του ρεκόρ για το ταχύτερο ηλεκτρικό όχημα, που προηγουμένως ήταν 304 χλμ/ώρα κι άνηκε στον Μπιγκ Ντάντι Ντον Γκάρλιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.