Βίντεο: Οδηγός τρέχει με 323 χλμ/ώρα και έχει το κινητό στο χέρι – Τον «τσάκωσε» η αστυνομία

Ένας οδηγός Audi RS6 έκανε το απίστευτο, έτρεξε με 323 χλμ/ώρα και ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε το «κατόρθωμα» του, το οποίο μάλιστα το ανέβασε και στο διαδίκτυο, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την αστυνομία, όπου και του πέρασε χειροπέδες.

Ένας 38χρονος στην Αγγλία βγήκε στον αυτοκινητόδρομο M23 motorway με το Audi RS6 και «έπιασε» τα 323 χλμ./ώρα, τη στιγμή, δε, που βιντεοσκοπούσε το «κατόρθωμά» του, ενώ κάποια στιγμή, μάλιστα, κρατάει και το τιμόνι με το ένα χέρι!

Στα δημοσιεύματα στην Αγγλία, δε, λένε πως χαιρετάει κιόλας από το παράθυρο, καθώς «πετάει» στο οδόστρωμα… Να σημειώσουμε πως το 201 που βλέπετε είναι η αγγλική μέτρηση σε μίλια, που «μεταφράζεται» σε 323 χλμ./ώρα.

Τριπλάσια ταχύτητα από το όριο!

Όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο -των 100.000 ευρώ περίπου- φτάνει από τα 100 χλμ./ώρα στα 185 μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, και καταλήγει, τελικά, στα 323, σχεδόν το τριπλάσιο του ορίου ταχύτητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας, ωστόσο, δημοσίευσε το βίντεο, το οποίο έγινε viral και κάπως έτσι η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του και τον συνέλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.