ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο: Το σκάφος της Lamborghini είναι απλά… «μαγευτικό»

Ως γνωστόν, η εταιρία Lamborghini «ένωσε» τις δυνάμεις της με την ιταλική εταιρεία κατασκευής σκαφών, Tecnomar με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός γιοτ με τίτλο «Tecnomar for Lamborghini 63».

​Το αποτέλεσμα όπως θα παρακολουθήσετε και στο παραπάνω βίντεο, είναι ένα σκάφος με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχεδιασμό και δυνατότητες.

«Αυτό το σκάφος αντιπροσωπεύει τη σημασία της δημιουργίας μιας πολύτιμης συνεργασίας στα καλύτερά της… Αν έπρεπε να φανταστώ μια Lamborghini στο νερό, αυτό θα ήταν το όραμά μου», δήλωσε ο Στέφανο Ντομενικάλι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini.

Το σκάφος τροφοδοτείται από δύο κινητήρες MAN V12 με τον καθένα να παράγει 2.000 ίππους. Ένα μεγάλο μέρος του μήκους 19 μέτρων σκάφους είναι από ανθρακονήματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το γιοτ να ζυγίζει μόνο 24 τόνους.

Το σκάφος έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε ταχύτητα περίπου 110 χλμ. την ώρα. Πρόκειται για το ταχύτερο γιοτ που έχει κατασκευάσει ποτέ η Tecnomar.

Ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στα οχήματα της Lamborghini. O γωνιακός σχεδιασμός με καθαρές γραμμές και εξάγωνα κυριαρχεί σε όλο το εσωτερικό του σκάφους. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει οποιονδήποτε συνδυασμό χρωμάτων επιθυμεί για το εσωτερικό του σκάφους.

Βέβαια, οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές σε ένα τέτοιο προϊόν πολυτελείας. Το ταμπλό του σκάφους είναι σχεδιασμένο στο στυλ των αυτοκινήτων της Lamborghini. Ένα μέρος του ταμπλό έχει ληφθεί απευθείας από τα αυτοκίνητα της εταιρείας όπως για παράδειγμα τα κουμπιά εκκίνησης του κινητήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός «63» στον τίτλο του μοντέλου αντιπροσωπεύει το έτος ίδρυσης της Lamborghini το 1963. Το σκάφος θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.