ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο: 16χρονη με Porsche έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ σλάλομ

Μια 16χρονη οδηγός καρτ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το ταχύτερο σλάλομ με αυτοκίνητο, σε μια διαδρομή με 50 κώνους.

Η ανήλικη Αμερικανίδα, Κλόι Τσέιμπερς, χρειάστηκε μόνο 47,45 δευτερόλεπτα για τη ζιγκ-ζαγκ διαδρομή, περίπου 805 μέτρων. Το ρεκόρ για το γρηγορότερο σλάλομ έγινε στο αεροδρόμιο Σόλμπεργκ, έξω από τη Νέα Υόρκη, με Porsche 718 Spyder. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 48,114 δευτερόλεπτα.

Όπως ενημέρωσε η Porsche, οι κορύνες είχαν απόσταση 15 μέτρα μεταξύ τους και για την τοποθέτησή τους χρησιμοποιήθηκε GPS. Οι κριτές της επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες χρησιμοποίησαν drone για να σιγουρευτούν ότι από την Porsche 718 Spyder δεν ξέφυγε κάποιος κώνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα πάντα πήγαν καλά στο τελευταίο μου πέρασμα. Το αμάξι δούλεψε τέλεια και βρήκα το κράτημα που χρειαζόμουν. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και την Porsche που με στηρίζουν και πιστεύουν σε εμένα», ανέφερε η 16χρονη οδηγός για το ρεκόρ της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.