Βίντεο: Οδηγός καταστρέφει Ferrari σε μερικά δευτερόλεπτα – «Παρά τρίχα» γλίτωσε ποδηλάτης

Ο κάτοχος μιας Ferrari 812 Superfast «αποφάσισε» πριν λίγες μέρες να καταστρέψει εντελώς το πολυτελές όχημά του.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Youtube “Supercar Hunter” καταδεικνύεται το… κύκνειο άσμα της 812 Superfast. Ειδικότερα, βλέπουμε τον οδηγό να περιηγείται στους λονρέζικους δρόμους απολαμβάνοντας τη βόλτα του με το αυτοκίνητο.

Γοητευμένος από το hypercar, αποφασίζει να δοκιμάσει τις ικανότητές του, αγνοώντας την κατάσταση του οδοστρώματος (σ.σ. ολισθηρό) και το γεγονός πως σε αμφότερες τις άκρες του δρόμου υπήρχαν ποδηλάτες.

Ο ανίκανος πλην ασυνείδητος οδηγός, χάνει τον έλεγχο της Ferrari μ’ αποτέλεσμα να καταλήξει στα στηθαία ασφαλείας. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα τόσο του του ίδιου του οδηγού όσο και ενός ποδηλάτη που γλίτωσε… για χιλιοστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη “Sun” το συμβάν διερευνάται από τις τοπικές αρχές, οι οποίες, προσώρας τουλάχιστον, αδυνατούν να ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο που καθόταν πίσω από το τιμόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.