Βίντεο: Tesla ταξίδεψε 613 χιλιόμετρα στον αυτόματο πιλότο – Δεν ακούμπησε το τιμόνι ο οδηγός

Τα αυτοκίνητα της Tesla είναι γνωστό πως έχουν πολλές νέες και καινοτόμες τεχνολογίες.

Μία εξ αυτών είναι και ο πλήρης αυτόματος πιλότος. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως ο οδηγός μπορεί μέχρι και να κοιμηθεί όσο η τεχνολογία κάνει τη δουλειά της. Ένας εξ όσων έχουν δοκιμάσει αυτό το mode το εμπιστεύθηκε για να πραγματοποιήσει ταξίδι από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Αντζελες, μία απόσταση 613 χιλιομέτρων.

Το Tesla Model 3, εξοπλισμένο με την τεχνολογία Full Self-Driving, πραγματοποίησε ολόκληρο το ταξίδι χωρίς ανθρώπινο χειρισμό. Η μόνη περίπτωση που επενέβη ο οδηγός ήταν όταν έφτασε στον προορισμό του Los Angeles και εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο ένα κομμάτι από συντρίμμια.

Όπως σημειώνει ο οδηγός, δεν χρειάστηκε να το κάνει αλλά δεν ήθελε να περιμένει να αντιδράσει το FSD και επέλεξε να πάρει το τιμόνι στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκανε επίσης δύο στάσεις για φόρτιση, μιας και ξεκίνησε τη διαδρομή χωρίς το όχημα να είναι πλήρως φορτισμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.