Βίντεο pronews TV: Πιλότος προσγείωσε επιτυχώς αεροσκάφος χωρίς τους μπροστινούς τροχούς στην Μιανμάρ

Χωρίς τη χρήση των μπροστινών τροχών κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος του ένας πιλότος των Εθνικών Αερογραμμών της Μιανμάρ, καθώς για τεχνικούς λόγους ο μηχανισμός τους δεν ενεργοποιήθηκε.

Η προσγείωση είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και έτσι ο πιλότος μετά την επιτυχία του δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων καθώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η ανώμαλη προσγείωση της πτήσης UB-103, ένα Embraer 190 των Myanmar National Airlines ήταν η δεύτερη περίπτωση μιας δυσλειτουργικής πτήσης στη Μιανμάρ σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Ο Ye Hut Aung, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του τμήματος πολιτικής αεροπορίας του Μιανμάρ, δήλωσε ότι ο πιλότος προσπάθησε επανειλημμένα να ενεργοποιήσει το μπροστινό σύστημα προσγείωσης – πρώτα μέσω του ηλεκτρονικού του συστήματος και στη συνέχεια χειροκίνητα.

Ο Ye Hut Aung είπε ότι οι μηχανικοί που έστειλαν οι Myanmar National Airlines θα εξετάσουν το αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι καθημερινά γίνονται έλεγχοι σε όλα τα αεροσκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία Embraer δήλωσε ότι «προσφέρει την πλήρη συνεργασία της στις αεροπορικές αρχές προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.