Βίντεο pronews TV: «Μπλόκο» στη Huawei και από τη Vodafone στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Vodafone στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι αφαίρεσε από τις λίστες με τις παραγγελίες το νέο Huawei 5G με αφορμή το πρόσφατο μπλόκο στην εταιρεία από την Google.

Η Vodafone ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρη για πόσο καιρό ακόμα θα υποστηρίζεται το συγκεκριμένο μοντέλο.

Με μία απλή ανακοίνωση η Google γνωστοποίησε την απόφαση της ότι συμμορφώνεται στις εντολές του προέδρου Ντοναλντ Τραμπ και σταματά να υποστηρίζει το λογισμικό της στα κινητά Huawei.

Ουσιαστικά το Android δεν θα απαγορευτεί από τις συσκευές της Huawei, απλά οι χρήστες των νέων συσκευών Huawei δεν θα μπορούν να έχουν στη διάθεση τους αναβαθμίσεις ασφαλείας και τεχνική υποστήριξη του Android.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η Google κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση του Android, την οποία ετοιμάζει, η Huawei δεν θα επιτρέπεται να προσφέρει την αναβάθμιση στις συσκευές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.