ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο pronews TV – Ευρωεκλογές 2019: Άνοιξαν οι κάλπες – Η ψηφοφορία ξεκίνησε σε Βρετανία και Ολλανδία

Οι πρώτοι των ευρωεκλογών είναι οι Βρετανοί και οι Ολλανδοί με την τετραήμερα εκλογική διαδικασία να έχει ξεκινήσει ήδη στις χώρες αυτές, ώστε να αναδειχθούν τα 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο βετεράνος ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φαράζ και το νεοπαγές Κόμμα του Brexit αναμένεται να κυριαρχήσουν στη Βρετανία, ενώ ένα νέο κόμμα θέλει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία των παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας στην Ολλανδία.

Τα επίσημα αποτελέσματα δεν θα ανακοινωθούν πριν κλείσουν και οι τελευταίες κάλπες την Κυριακή.

Στη Βρετανία, δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν ότι το Κόμμα του Brexit υπό τον Φαράζ θα εξασφαλίσει από το 30 ως το 40% των ψήφων, ξεπερνώντας το άθροισμα των ποσοστών των δύο παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας, των Συντηρητικών και των Εργατικών.

Πολλοί εξοργισμένοι υποστηρικτές των Τόρις αναμένεται να ψηφίσουν μαζικά το Κόμμα του Brexit.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους περισσότερους πολιτολόγους, την αναμενόμενη διαρροή ψήφων των Συντηρητικών στον Φαράζ εξηγεί το απόλυτο αδιέξοδο όσον αφορά το πώς θα αποχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαιτίας του οποίου η χώρα είναι αναγκασμένη να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.