ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο pronews TV: Renault-Fiat Chrysler – Σε διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία

Η γαλλική Renault και η Fiat Chrysler είναι σε διαπραγματεύσεις για μία στρατηγική συνεργασία, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times. Την είδηση επιβεβαιώνουν πηγές και στο CNBC, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συζητείται και ποια μορφή η συνεργασία αυτή θα μπορούσε να λάβει.

Πριν από δύο μήνες είχαν έρθει στο φως πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Renault επεδίωκε πλήρη συγχώνευση με την Nissan και στη συνέχεια εξαγορά της Fiat Chrysler. Τότε ο Μάικ Μάνλι, επικεφαλής της ιταλοαμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, είχε σχολιάσει πως είναι ανοιχτός σε μία στρατηγική συνεργασία ή συγχώνευση ή οποιαδήποτε σχέση θα καθιστούσε την εταιρεία πιο δυνατή για να αντεπεξέλθει στον αυξανόμενο ανταγωνισμό και τις νέες προκλήσεις για τη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία άλλη επιλογή είναι και η ένταξη της Fiat Chrysler στη Συμμαχία Renault- Nissan- Mitsubishi, η οποία δημιουργήθηκε το 1999. Αν και δεν θα πρόκειται για πλήρη συγχώνευση, θα δημιουργούσε την μεγαλύτερη δύναμη στην αγορά αυτοκινήτου, με αθροιστικές πωλήσεις 15,6 εκατομμυρίων οχημάτων ετησίως. Σήμερα πρώτη δύναμη είναι η γερμανική Volkswagen με πωλήσεις 10,8 εκατομμυρίων οχημάτων πέρυσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.