ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Θηριώδες τζιπ παρασύρει ποδηλάτη στο Μπρούκλιν – Σoκαριστικό τροχαίο on camera

Ένα βίντεο από κάμερα σε όχημα κατέγραψε ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Στο πλάνο φαίνεται αρχικά ένα γκρι αμάξι να κινείται στην ευθεία προς μία διασταύρωση, όταν ξαφνικά και με μεγάλη ταχύτητα εμφανίζεται από αριστερά ένα μπλε τζιπ.

Ο οδηγός δεν καταφέρνει να αντιδράσει και τα δύο οχήματα συγκρούονται σφοδρά.

Από την σύγκρουση, το τζιπ φεύγει από την πορεία του και χτυπά έναν ποδηλάτη που στεκόταν στο φανάρι στην απέναντι πλευρά της διασταύρωσης!

Ο 52χρονος άντρας εκσφενδονίστηκε και δυστυχώς από την σύγκρουση έχασε τη ζωή του.

Το τζιπ κατέληξε στο πεζοδρόμιο όπου τραυμάτισε ακόμα έναν άντρα, επίσης 52 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γκρι αμάξι οδηγός ήταν ένας έφηβος, που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και προκάλεσε το φοβερό δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ποδηλάτης που έχασε την ζωή του ήταν ο 19ος για το 2019 στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.