ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Αρκούδα μπούκαρε σε σπίτι για τροφή κι άνοιξε τρύπα στον τοίχο για να αποδράσει

Τυχεροί ήταν οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Κολοράντο των ΗΠΑ καθώς έλειπαν όταν μια αρκούδα αναζητώντας τροφή μπούκαρε μέσα και αδυνατώντας στη συνέχεια να βρει την έξοδο άνοιξε μια τρύπα σε τοίχο για να αποδράσει!

Η αστυνομία του Estes Park στο Κολοράντο ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες με την τρύπα και τις ζημιές που προκάλεσε κατά την… επίσκεψή της την περασμένη Παρασκευή η μαύρη αρκούδα. Όπως λένε, μάλλον η μυρωδιά των σκουπιδιών προσέλκυσε το παμφάγο κτήνος στο σπίτι.

O ιδιοκτήτης του σπιτιού έμεινε άναυδος όταν είδε τις ζημιές που προκάλεσε στο σπίτι του η αρκούδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία προειδοποιεί με την ανάρτησή της τους κατοίκους της περιοχής καθώς μέσα σ’ ένα δεκαήμερο τον τελευταίο μήνα καταγράφηκαν 35… διαρρήξεις σε οχήματα και άλλες εννέα σε σπίτια από πεινασμένες αρκούδες. «Για την ασφάλειά σας, αλλά και εκείνη αυτών των αρκούδων κλείνετε και κλειδώνετε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες στα σπίτια και τα οχήματά σας. Και ελέγχετε εξονυχιστικά να είναι όλα κλειστά όταν πέφτετε για ύπνο», σημειώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.