ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Η στιγμή που παγετώνας σπάει μια «ανάσα» από κωπηλάτη

Δύο κωπηλάτες έκαναν καγιάκ κοντά σε παγετώνα στην Αλάσκα. Συγκεκριμένα ο Andrew Hooper από το Τέξας βρέθηκε μαζί με τον φίλο του και τα καγιάκ τους κοντά στον παγετώνα «Σπένσερ» θέλοντας να δουν από κοντά τους τεράστιους όγκους πάγου.

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ένα κομμάτι του παγετώνα ήταν έτοιμο να σπάσει. Τότε αποφάσισε να σταθεί εκεί και να μαγνητοσκοπήσει την πτώση. Δεν περίμενε ωστόσο το… μίνι τσουνάμι που θα ακολουθούσε.

Περιμένοντας το κομμάτι αυτό να καταρρεύσει και να πέσει στο νερό, Ο Andrew Hooper βρέθηκε με την κάμερα στο χέρι να αντιμετωπίζει το κύμα που προκλήθηκε από την πτώση μαζί με κομμάτια πάγου που εκτοξεύθηκαν στον αέρα και κάλυψαν τον ίδιο και το καγιάκ.

Οι δύο κωπηλάτες καγιάκ που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο στάθηκαν πολύ τυχεροί, καθώς έφυγαν με μικρούς τραυματισμούς, αφού έζησαν από πολύ κοντά την κατάρρευση του παγετώνα μέσα στη θάλασσα στην Αλάσκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Hooper μάλιστα δήλωσε ότι «έχω μερικούς μώλωπες από τα κομμάτια πάγου. Εφόσον σώθηκα όλα καλά. Θα το ξαναέκανα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.