ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Το ζώο που διανύει τεράστιες αποστάσεις στο νερό και είναι δεινός κολυμβητής

Δεκάδες αγριογούρουνα εισβάλλουν στο νησί Πουλάου Μπεσάρ και κατασπαράσσουν τις καλλιέργειές τους. Και μετά ξαναφεύγουν ανενόχλητα για την ηπειρωτική χώρα ή άλλα νησάκια!

Από πού έρχονται οι εισβολείς; Από τη Σουμάτρα της Ινδονησίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να κολυμπήσουν για τουλάχιστον 65 χιλιόμετρα.

Παρά το γεγονός ότι τέτοιες αποστάσεις είναι άγνωστες στην επιστήμη, όλες οι τοπικές αναφορές ισχυρίζονται πως τα αγριογούρουνα καλύπτουν από θαλάσσης την τεράστια αυτή απόσταση.

«Μουσούδες στο σκοτάδι» αναφέρουν διαρκώς πως βλέπουν οι ψαράδες τη νύχτα να κυκλοφορούν στα νερά. Ο «Guardian» λέει μάλιστα πως δεν αποκλείεται να γραπώνονται σε βάρκες και να καταφτάνουν στα νησιά της Μαλαισίας ως λαθρεπιβάτες.

«Η θαλάσσια εισβολή αγριόχοιρων είναι πλέον μάστιγα, καθώς ο πληθυσμός τους μεγαλώνει», δήλωσε επισήμως ο πρόεδρος της αγροτικής επιτροπής αυτής της συστάδας νησιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται, το γεγονός ότι τα αγριογούρουνα είναι δεινοί κολυμβητές είναι ήδη γνωστό στην επιστήμη. Όπως μας λέει το National Geographic, τα γούρουνα από τις Μπαχάμες είναι παγκοσμίως γνωστά για τις κολυμβητικές τους ικανότητες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.