ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Τιμώρησαν δήμαρχο στο Μεξικό σέρνοντάς τον με αυτοκίνητο – Επειδή δεν κράτησε προεκλογική υπόσχεση

Μία υπόσχεση για την επισκευή ενός δρόμου η οποία φαίνεται πως έμεινε στα χαρτιά, ήταν αρκετή προκειμένου να ζήσει μία απίστευτη περιπέτεια ο δήμαρχος της πόλης Santa Rita.

Μία ομάδα εξαγριωμένων πολιτικών, εισέβαλε στο δημαρχιακό μέγαρο, απήγαγε τον Δήμαρχο και αφού τον έδεσε πίσω από ένα αυτοκίνητο, τον έσυρε στους δρόμους με στόχο να τον αναγκάσουν να υλοποιήσει την προεκλογική δέσμευσή του.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στήθηκε μια επιχείρηση από δεκάδες αστυνομικούς προκειμένου να πάρουν τον Δήμαρχο από τα χέρια του εξαγριωμένου πλήθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν άγριες συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και των ανδρών που είχαν αρπάξει τον δήμαρχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.