Βίντεο: Εικόνες ντροπής στην Ινδία – Μαστιγώνουν έφηβες για να διώξουν τα «διαβολικά πνεύματα»

Αίσθηση προκαλεί βίντεο που καταγράφει νεαρές γυναίκες να δέχονται χτυπήματα από μαστίγιο στα χέρια και στην πλάτη, στο πλαίσιο ινδουϊστικής θρησκευτικής τελετής.

Η ιεροτελεστία αυτή θεωρείται ότι γιατρεύει ασθένειες και διώχνει τα «διαβολικά πνεύματα». Βίντεο του Ruptly δείχνει γυναίκες να γονατίζουν περιμένοντας να δεχτούν χτυπήματα με μαστίγιο στα χέρια και στις πλάτες τους. Σύμφωνα με την τοπική παράδοση, αν μία γυναίκα δεν αισθανθεί πόνο σημαίνει ότι έχει πέσει θύμα σκοτεινών δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν ο ιερές μαστιγώσει τη γυναίκα, αν εκείνη δεν αισθανθεί πόνο σημαίνει ότι έχει καταληφθεί από δαιμόνια. Τα διαβολικά πνεύματα, μετά από σειρά μαστιγωμάτων, θα φύγουν από το γυναικείο σώμα», εξήγησε κάτοικος της περιοχής στο Ruptly.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.