ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Γυναίκα βλέπει σε μπαρ τον Χάρβεϊ Γουάνστιν και τον αποκαλεί γαμ@@@νο βιaστή

Έξαλλη έγινε η θαμώνας ενός μπαρ στη Νέα Υόρκη όταν έπεσε πάνω στον Χάρβεϊ Γουάνστιν και τον είδε, όπως είπε, να πίνει χαλαρός και περιτριγυρισμένος από νεαρά κορίτσια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο έκπτωτος κινηματογραφικός παραγωγός του Χόλιγουντ κατηγορείται για βιaσμό.

«Θα στέκομαι τόσο κοντά με έναν γαμ….ο βιαστή και κανείς δεν θα λέει τίποτα» φώναξε η Zoe Stuckless στη μέση του μπαρ, με τον Γουάνστιν να μην απαντά και να προσπαθεί να την αγνοήσει, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Η γυναίκα δημοσίευσε στα social media το βίντεο, αναφέροντας ότι οι σωματοφύλακες του παραγωγού την έβγαλαν έξω από το κέντρο διασκέδασης, ενώ και οι υπεύθυνοι του καταστήματος φάνηκαν να ανακουφίζονται όταν έφυγε.

Εκπρόσωπος του Γουάνστιν ανέφερε: «Ο Χάρβεϊ Γουάνστιν ήταν έξω με φίλους και χαλάρωνε ακούγοντας μουσική. Προσπαθεί να βρει λίγη ηρεμία στη ζωή του που έχει έρθει τα πάνω κάτω. Αυτή η σκηνή ήταν απαράδεκτη, αγενής».

Το ξέσπασμα της γυναίκας ήρθε αφού ανέβηκε στη σκηνή μια κωμικός και ανέφερε ότι ο παραγωγός ήταν στο μπαρ. Η Kelly Bachman μάλιστα είπε ότι είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού. «Ένα γενικό αντε γαμ…υ» είπε απευθυνόμενη στον Γουάινστιν.

«Δεν κρυβόταν. Ήρθε στο μπαρ για να δει νεαρούς καλλιτέχνες. Καθόμουν και περίμενα τους διοργανωτές του event να τον διώξουν με τις κλωτσιές ή το κοινό να αντιδράσει. Και όσο περίμενα τόσο ένιωθα να με παραλύει η σιωπή. Καθόταν εκεί, του επέτρεπαν να γελάει, να χειροκροτεί, να φλερτάρει και κανείς δεν έλεγε τίποτα. Όσο περισσότερο καθόμουν, τόσο πιο έξαλλη γινόμουν» έγραψε στο Facebook η Stuckless.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με πέταξαν έξω. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια οδυνηρή διαπίστωση της δύναμης που έχουν άντρες σαν τον Γουάινστιν. Ήταν μια υπενθύμιση ότι ακόμα και σε αυτή την εποχή της συνειδητοποίησης είναι εύκολο να επικρατήσει η σιωπή. Όταν έφυγα, έκλαιγα. Αμέσως με πλησίασαν γυναίκες και μου είπαν ότι φοβούνται να υψώσουν το ανάστημά τους. Με ευχαρίστησαν που το έκανα» έγραψε η γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.