Βίντεο: Δέντρο «πλακώνει» το σαλόνι μιας οικογένειας την ώρα που κάθονται δύο κορίτσια

Ένα σοκαριστικό ατύχημα που συνέβη τελείως αναπάντεχα, μέσα σε μια στιγμή, θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για δύο αδερφές από το Λάσμπι του Μέριλαντ, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ABC News, που δημοσιεύει μάλιστα και το σχετικό βίντεο, η Mariah και Ashley Stone κάθονταν στο σαλόνι τους, έχοντας γυρίσει από το σχολείο, και έβλεπαν τηλεόραση μαζί με τον σκύλο τους, όταν ξαφνικά ένα δέντρο κατέρρευσε πάνω στο σπίτι τους!

«Ακούστηκε σαν σεισμός. Είναι ένας ήχος που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» δήλωσε στο δίκτυο η 15χρονη Ashley, για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

«Το δέντρο, τα μονωτικά υλικά και το ταβάνι, όλα έπεσαν πάνω μας», δήλωσε η Ashley, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια και η 14χρονη αδερφή της τη γλίτωσαν τόσο φθηνά, μόνο με ελαφριά τραύματα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου, ένα δέντρο που βρισκόταν ακριβώς έξω από το σπίτι της οικογένειας ξεριζώθηκε και έπεσε κατευθείαν στην οικία των Stone. Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της οικογένειας , δείχνει την τρομακτική στιγμή που το δέντρο «εισβάλλει» στο σπίτι τους, γεμίζοντας συντρίμμια το σαλόνι και την κουζίνα. Τα ουρλιαχτά των έντρομων κοριτσιών, που ήταν μόνα στο σπίτι εκείνη την ώρα, είναι διαπεραστικά.

Λίγες στιγμές μετά την πτώση του δέντρου, ακούγεται στο βίντεο το ένα από τα δύο κορίτσια να λέει κλαίγοντας στο τηλέφωνο (μιλώντας πιθανότητα σε έναν από τους γονείς της) «Ένα δέντρο μόλις έπεσε στο σπίτι μας!».

Μόλις ενημερώθηκε για το τι συνέβη, ο πατέρας των κοριτσιών (που την ώρα του ατυχήματος ήταν στη δουλειά) συνδέθηκε στην κάμερα του σπιτιού για να ελέγξει την κατάσταση και έμεινε άφωνος. Όταν γύρισε σπίτι και αντίκρισε την εικόνα της απόλυτης καταστροφής συνειδητοποίησε πόσο τυχερές ήταν οι κόρες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ακόμα σοκαρισμένα από το περιστατικό, τα μέλη της οικογένειας αισθάνονται ευγνωμοσύνη που δεν συνέβη κάτι χειρότερο. Μάλιστα η ευγνωμοσύνη τους έχει έναν… απρόσμενο αποδέκτη, το μεγάλο μεταλλικό ψυγείο της οικογένειας, που ανέκοψε την πτώση του δέντρου και μπορεί να γλίτωσε τη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.