Είχαν σπίτι τους μπαούλο του 1880 – Δεν φαντάζεστε πόσο αξίζει σήμερα (βίντεο)

Είχαν σπίτι τους μπαούλο του 1880 – Δεν φαντάζεστε πόσο αξίζει σήμερα (βίντεο)

Ούτε που πέρασε από το μυαλό του συγκεκριμένου ζευγαριού οτι το συγκεκριμένο μπαούλο άξιζε κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Ένα μικρό θησαυρό είχαν στην κατοχή τους δύο συνταξιούχοι, χωρίς να το γνωρίζουν.Ο Aleksandr και η Aleksandra Sokhranych είναι αγρότες στο χωριό Mokhnach και ασχολούνται με τα σιτάρια, αποθηκεύοντας τους κόκκους σε ένα μεγάλο παλιό που είχαν στο σπίτι.

Αυτό αποδείχθηκε οτι ήταν μεγάλης αξίας που ξεπερνούσε ακόμα και τα 10.000 ευρώ, στην μικρότερη τιμή του.

Μιλάμε άλλωστε για ένα μπαούλο Louis Vuitton που υπολογίζεται οτι είχε κατασκευαστεί το 1880 και είτε άνηκε στην βασιλική οικογένεια, είτε ήρθε στην χώρα από κάποιον στρατιώτη.

Μία μέρα όμως, ένας συγγενής των ηλικιωμένων που τους επισκέφτηκε στο σπίτι, το εντόπισε και τους ενημέρωσε για την… ταυτότητά του.

Το πήγε λοιπόν σε ένα κατάστημα της εταιρίας στην Μόσχα, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά του και οι ηλικιωμένη αποφάσισαν να το δωρίσουν σε μουσείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=u6Mbs48bOpA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία του τώρα υπολογίζεται στα 11.000 ευρώ, αλλά αν έμπαινε σε δημοπρασία, λόγω και της ιστορίας που κουβαλούσε, η τιμή του ενδεχομένως να εκτοξευόταν ψηλότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.