ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Μεθυσμένο ζευγάρι Βρετανών «παίζει» μπουνιές μέσα στο λεωφορείο – Άγριος καυγάς

Οι Βρετανοί πάντα είχαν την τάση να ξεφεύγουν λίγο παραπάνω με το αλκοόλ, αλλά αυτό το ζευγάρι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αναστάτωση προκλήθηκε μέσα σε λεωφορείο του αεροδρομίου Αλικάντε, όταν ένα ζευγάρι Βρετανών άρχισε άγριο καβγά.

Το ζευγάρι, που φέρεται να ήταν μεθυσμένο, αφού προσγειώθηκε στην Ισπανία από το Μπέρμιγχαμ, άρχισε να καβγαδίζει. Η κατάσταση μετά από λίγο ξέφυγε και ο ένας άρχισε να ρίχνει μπουνιές στον άλλον. Κάποια στιγμή η γυναίκα ρίχνει τον άντρα στο πάτωμα και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί. Οι επιβάτες γύρω τους αρχίζουν να τους φωνάζουν για να τους σταματήσουν, ενώ μια ξανθιά γυναίκα επιχειρεί να παρέμβει.

Ο καβγάς, ωστόσο, συνεχίζεται αμείωτος και αυτή τη φορά φαίνεται ο άντρας να χτυπά τη γυναίκα, ενώ βρίσκονται κοντά στις πόρτες. Ενας επιβάτης, που είδε τον άγριο τσακωμό, είπε στην The Sun ότι το ζευγάρι ήταν «πολύ φρέσκο» και περιέγραψε το συμβάν ως «σοκαριστικό και θλιβερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν προχώρησε σε κάποια ενέργεια. Ορισμένοι επιβάτες ανέφεραν ότι είδαν τον άνδρα να κάθεται μόνος του στον τερματικό σταθμό. Εκπρόσωπος της Ryanair, με την οποία πέταξε το ζευγάρι, δήλωσε σχετικά με τον καβγά: «Το πλήρωμα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Αλικάντε (26 Οκτωβρίου) ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία κατά την άφιξη, καθώς αρκετοί επιβάτες ήταν αναστατωμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.