ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Δείτε την απίθανη αντίδραση ενός άνδρα που μαθαίνει ότι δεν θα αποκτήσει κόρη αλλά γιο

Η Sarah Heaney και ο σύζυγός της, William Govan, περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό της τρίτης τους κόρης.

Μετά από σειρά εξετάσεων και των καθορισμένων υπερηχογραφημάτων που έδειξαν ότι το μωρό είναι κοριτσάκι , οι γονείς ετοίμασαν το παιδικό δωμάτιο και αγόρασαν παιδικά ρουχαλάκια, σε ροζ αποχρώσεις.

Μάλιστα μαζί με τις άλλες δύο κόρες τους, η Sarah και ο William, βρήκαν και όνομα για την τρίτη τους κόρη όταν με το καλό θα ερχόταν στον κόσμο.

Υπήρξε όμως μια τεράστια ανατροπή, καθώς ο τελευταίος υπέρηχος, έδειξε ότι τελικά το μωρό δεν ήταν κορίτσι αλλά αγόρι!

Η Sarah, ήταν μόνη της στον γιατρό και αφού δέχτηκε το πρώτο σοκ, πήγε να συναντήσει την οικογένειά της που την περίμεναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπαίνει στο αυτοκίνητο και ξεκινά να καταγράφει την αντίδραση του συζύγου των παιδιών της όταν τους λέει ότι θα γεννήσει αγόρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.