ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: To Βόρειο Σέλας «χορεύει» στον ουρανό της Σουηδίας – Εντυπωσιακές εικόνες

Ο φωτογράφος Chad Blakley απαθανάτισε με την κάμερά του ένα εξαιρετικό σόου στον ουρανό της Σουηδίας όπου φαίνεται το Βόρειο Σέλας να έχει στήσει τρελό χορό τη νύχτα.

Στο Abisko National Park, στα σύνορα της βόρειας Σουηδίας, οι εικόνες που είδε ο νεαρός ήταν εκπληκτικές και μένουν αξέχαστες, ενώ δε συγκρίνονται με τίποτα άλλο παρόμοιο, όπως επεσήμανε, άλλωστε, και ο ίδιος στο Reuters. Στη συνέχεια καρά-καρέ δημιούργησε ένα όμορφο timelapse βίντεο που κερδίζει τις εντυπώσεις και αποκαλύπτει το μεγαλείο της φύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για χρόνια οι κάτοικοι εδώ πίστευαν πως το Βόρειο Σέλας είναι ο χορός των ψυχών στον ουρανό, και μάλλον δεν είχαν άδικο», συμπληρώνει ο ίδιος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.