ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: H έκπληξη ενός πατέρα στην κόρη του που συγκίνησε του πάντες

Η σχέση ενός πατέρα με την κόρη του είναι μοναδική, ένας ιδιαίτερος δεσμός που κανείς δεν μπορεί να τον περιγράψει με λόγια, μία αγάπη δίχως όρια.

Αυτός ο πατέρας αποφάσισε να ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για την αγαπημένη του κόρη την ημέρα του γάμου της.

Ο Αλ Τζόουνς στάθηκε με ένα μικρόφωνο μπροστά στο ζευγάρι και μοιράστηκε με τους καλεσμένους την ιστορία της κόρης του.

Η Άλι πριν μερικά χρόνια είχε ένα τραγικό ατύχημα.

Βρέθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρό τραυματισμό στο σαγόνι, το οποίο οι γιατροί έπρεπε να κρατήσουν κλειστό και ακινητοποιημένο με τη χρήση συρμάτων.

Η κοπέλα είχε μεγάλη δυσκολία να επικοινωνήσει με τους γύρω της και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τη νοηματική γλώσσα που χρησιμοποιούσε.

Έτσι κατέληξε να συνεννοείται με την οικογένειά της μέσω ενός λευκού πίνακα.

Αυτή ήταν η στιγμή που ενέπνευσε τον πατέρα της για την έκπληξη που της επιφύλασσε στον γάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έμαθε τη νοηματική γλώσσα και «τραγούδησε» στην αγαπημένη του Άλι του τραγούδι «I loved her first» φέρνοντας δάκρυα συγκίνησης στην κόρη του αλλά και σε όλους όσους παρευρίσκονταν εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.