Βίντεο: «Πανικός» σε γάμο – Χορεύτρια πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από συγγενείς της νύφης

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο το οποίο δείχνει τη τρομακτική στιγμή που μια χορεύτρια σε γάμο στην Ινδία πυροβολήθηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια διαλείμματος ανάμεσα στα τραγούδια.

Στο βίντεο φαίνεται η 22χρονη να χορεύει στη γαμήλια δεξίωση για την κόρη ενός ηγέτη χωριού στη βόρεια επαρχία Ούταρ Πραντές.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί δύο άτομα μετά και τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Η 22χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο με την κατάσταση της αρχικά να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αν και οι γιατροί πλέον εκτιμούν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και δύο συγγενείς του γαμπρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ίδιους οι οπλοφόροι που άνοιξαν πυρ ήταν συγγενείς της νύφης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.