ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: «Πανικός» στη Σκωτία – Ισχυροί άνεμοι ανατρέπουν φορτηγό και αυτό συντρίβει περιπολικό

Εικόνες – σοκ κατέγραψε κάμερα σε αυτοκινητόδρομο στη Σκωτία όταν ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ένα μεγάλο φορτηγό, που έπεσε στη συνέχεια και συνέτριψε ένα περιπολικό.

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Χάντινγκτον με το Ντάνμπαρ στη Σκωτία, όταν ένα περιπολικό σταμάτησε στην εξωτερική λωρίδα για να εκτρέψει την κυκλοφορία, καθώς μια νταλίκα είχε πέσει στο οδόστρωμα λόγω των ισχυρών ανέμων – που έπνεαν με ταχύτητες έως και 160 χλμ/ώρα. Εντελώς απροειδοποίητα ένα φορτηγό που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο παρασύρθηκε και αυτό από τους ανέμους με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα της αστυνομίας και να το συνθλίψει.

Το πλήρωμα του περιπολικού, που ήταν εκτός οχήματος εκείνη τη στιγμή, αντιμετώπισε με χιούμορ το συμβάν: «Ο αστυνόμος Ίσον ειδοποίησε μέσω ασυρμάτου ότι “πρέπει να κλείσουμε τον αυτοκινητόδρομο Α1. Ένα φορτηγό προσγειώθηκε πάνω στο περιπολικό μου. Κι ότι το είχα γυαλίσει χθες”», έγραψε στο Twitter ένας συνάδελφός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες νωρίτερα ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν την κατάρρευση ενός γερανού πάνω σε οικοδομή στο Λονδίνο. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:30 τοπική ώρα κοντά σε χώρο του Πανεπιστημίου Κίνγκστον με τις Αρχές να εκκενώνουν προληπτικά την περιοχή. Η κακοκαιρία που πλήττει τη Βρετανία, αναμένεται να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.