ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Γεράκι κλέβει κάμερα και… φωτογραφίζει πιγκουίνους

Για ένα πρόγραμμα του BBC για τους πιγκουίνους που ονομάζεται «Penguins – Spy στο Huddle», μια ειδική κάμερα σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς για να μοιάζει με αυγό πιγκουίνου, έτσι ώστε να μην προκαλέσει εντύπωση η παρουσία της στην αποικία και να απαθανατιστούν καρέ-καρέ οι φωτογραφίες που επιθυμούσε ο σκηνοθέτης. Όμως μόλις το αυγό-κάμερα αφέθηκε στην αποικία των πιγκουίνων ένα γεράκι… μυρίστηκε την ύπαρξή του, το άρπαξε και τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πετώντας στον αέρα το γεράκι κατάφερε να συλλάβει άθελά του μερικές εξαιρετικές εικόνες από τους πιγκουίνους και ένα επίσης εντυπωσιακό βίντεο, το πρώτο γυρισμένο από… πτηνό! Προς απογοήτευση του πουλιού, δεν κατάφερε να σπάσει το «αυγό» και να το απολαύσει, αντ’ αυτού έπεσε στην πλαγιά των βράχων, ανάμεσα στους πιγκουίνους προκαλώντας το… ενδιαφέρον και άλλων αρπακτικών πτηνών. Η αποστολή ωστόσο του BBC είχε εκτελεστεί και με το παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.