ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Χιμπατζής για… σπίτι – Αρπάζει τη σκούπα και… καθαρίζει το πάτωμα

Ο Λιμπάνι, είναι ένας αρκετά αξιολάτρευτος χιμπατζής, ο οποίος λατρεύει την καθαριότητα γι’ αυτό βοηθάει πάντοτε με τι δουλειές του σπιτιού.

Το όνομά του σημαίνει «Να είσαι δυνατός» και ο Λιμπάνι είναι πραγματικά πολύ δυνατός στο σκούπισμα. Κι έτσι όποτε βλέπει σκούπα την αρπάζει κι αρχίζει την καθαριότητα, κάνοντας το πάτωμα λαμπίκο.

  • Που να μάθει και την ηλεκτρική σκούπα

Έχοντας πάρει το ρόλο του πολύ στα σοβαρά, ο 3χρονος χιμπατζής σκουπίζει το πάτωμα με όλη του τη μαεστρία για να είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σκουπιδάκι και το πάτωμα στο Ίδρυμα Άγριας Ζωής στο Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ λάμπει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Λιμπάνι είναι ένα μωρό-θαύμα. Γεννήθηκε από μια θηλυκιά στην αιχμαλωσία που έσπασε 3 από τα πλευρά της κατά τη διάρκεια του τοκετού, οπότε δε μπορούσε να τον θηλάσει», ανέφερε ο ιδρυτής του ιδρύματος, Μάριο Ταμπράουι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.