ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Σμήνος από ψαρόνια δημιουργεί εντυπωσιακά σχέδια στον ουρανό

Σμήνη από ψαρόνια εθεάθησαν στον ουρανό του Σροπσάιρ της Βρετανίας να σχηματίζουν μοναδικά σχέδια. Δέος προκάλεσε το εντυπωσιακό φαινόμενο σε όσους το παρακολούθησαν.

Ένας φωτογράφος της άγριας φύσης απαθανάτισε με την κάμερά του ένα μαγευτικό φαινόμενο. Σμήνη από ψαρόνια, ενώ διέσχιζαν τη βρετανική κωμόπολη Σροπσάιρ, έκαναν μια σύντομη στάση για να παίξουν μεταξύ τους, σχηματίζοντας εντυπωσιακά σχέδια στον ουρανό.

Τα ψαρόνια είναι αποδημητικά πουλιά και κατά τη διάρκεια του χρόνου ταξιδεύουν σε ομάδες, αναζητώντας θερμότερα κλίματα. Το εντυπωσιακό σε αυτά είναι πως για κάποιο ανεξήγητο λόγο, καταφέρνουν να σχηματίζουν εκθαμβωτικά σχέδια στον ουρανό, τα οποία προκαλούν πραγματικό δέος.

Το συγκεκριμένο θέαμα στο Σροπσάιρ είχε διάρκεια 30 λεπτών σύμφωνα με τον φωτογράφο.

«Δεν είχα ξαναδεί μία τόσο μεγάλη ομάδα ψαρονιών και σε τόσο κατάλληλες καιρικές συνθήκες», προσθέτει ο φωτογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φαινόμενο που δημιουργούν τα ψαρόνια είναι τόσο εντυπωσιακό, το οποίο κατά καιρούς έχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για τους επιστήμονες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.