ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Δείτε πως μια ταραντούλα αποβάλλει τον εξωσκέλετό της

Για κάποιους ανθρώπους οι αράχνες και ιδιαίτερα οι ταραντούλες, δεν είναι ο απόλυτος εφιάλτης, αλλά μονάχα ένα «ιδιαίτερο» κατοικίδιο που λατρεύουν να φροντίζουν.

Ο Γκρζέγκοζ Φίρμαντι από το Λονδίνο, λατρεύει τις αράχνες και στο παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο μοιράζεται μαζί μας την απόλυτη εμπειρία μιας ταραντούλας 15 εκατοστών να βγαίνει από τον εξωσκελετό της.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος Φρίμαντι έχει στο σπίτι του μια ταραντούλα με κόκκινα πόδια, την οποία λατρεύει να φροντίζει.

Η ταραντούλα πέφτει ανάσκελα για να ξεφορτωθεί τον παλιό της εξωσκελετό

Το Δεκέμβρη του 2019, ο Φρίμαντι έφτιαξε το παρακάτω timelapse βίντεο της ταραντούλας του να απαλλάσσεται σιγά-σιγά από τον παλιό της εξωσκελετό. Η αράχνη πέφτει στην πλάτη και αρχίζει να τρέμει προκειμένου να ξεφορτωθεί το παλιό της σώμα.

«Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πότε μια ταραντούλα πρόκειται ν’ αλλάξει το δέρμα της, όλα εξαρτώνται από τη θερμοκρασία, την υγρασία, πόσο συχνά τρέφεται, αλλά και πολλούς άλλους παράγοντες», σημειώνει ο περήφανος αραχνο-μπαμπάς για την ταραντούλα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.