ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: Υπερφυσικός ιερέας τραβάει πυροσβεστικό όχημα – «Τα οστά μου είναι πολύ χοντρά και πυκνά»

Ο ιερέας Κέβιν Φαστ έχει «σπάσει» πολλά ρεκόρ Γκίνες, τραβώντας μεταξύ άλλων 15 αμάξια ταυτόχρονα, ένα αεροπλάνο, ένα τραίνο, ένα σπίτι κι ένα πυροσβεστικό όχημα.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος Λουθηρανός πάστορας από το Κόμπουργγκ του Καναδά δεν στηρίζεται μόνο στη φυσική του δύναμη, αλλά περνά κι αρκετές ώρες στο γυμναστήριο.

Πολλοί που τον θαυμάζουν στο γυμναστήριο μιλούν για μια ανώτερη δύναμη στο πλευρό του υπερφυσικού ιερέα
Ο Φαστ δεν αρέσκεται να μιλά για τη δύναμή του, αλλά στο γυμναστήριο υπάρχουν πολλού που θαυμάζουν τις υπερφυσικές τους ικανότητες και κάνουν λόγο για μια ανώτερη δύναμη στο πλευρό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα οστά μου είναι πολύ χοντρά και πυκνά», έμαθε ο 56χρονος ιερέας, αφότου επιστήμονες μελέτησαν τα γονίδιά του. «Το σώμα μου έχει την ικανότητα να απελευθερώνει αδρεναλίνη κατά βούληση», σχολιάζει ο υπεράνθρωπος άνθρωπος του κλήρου, σύμφωνα με την αμερικανική New York Post.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.