ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Δηλητηριώδες φίδι «απλώνεται» στον τοίχο για να βγει από το παράθυρο

Μια γυναίκα στην Αυστραλία ανακάλυψε πως ένα δηλητηριώδες φίδι προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο παράθυρο, καθώς είχε παγιδευτεί μέσα στο σπίτι.

Τη λύση κλήθηκε να δώσει ο Μπράις Λόκετ που ειδικεύεται στο να πιάνει επικίνδυνα ερπετά κι έσπευσε στο σπίτι γυναίκας, στο Ιπσουιτς, του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.

Το επικίνδυνο φίδι σκαρφάλωσε στο παράθυρο για να βγει έξω
Ο νεαρός «γητευτής των φιδιών» ανέφερε ότι η γυναίκα κατά λάθος άφησε μια πόρτα ανοιχτή στο σπίτι, με αποτέλεσμα το φίδι να τρυπώσει μέσα.

Σύντομα, ο σκύλος της οικογένειας εντόπισε το φίδι κι άρχισε να γαβγίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Μπράις, η αναστάτωση του σκυλιού ειδοποίησε τη νοικοκυρά κι αυτή με τη σειρά της κάλεσε τον ειδικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.