ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Έτοιμο για την πρώτη του πτήση το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος της Boeing – Aντικαθιστά το εμβληματικό 777

Έπειτα από πολλούς μήνες καθυστέρησης, η Μπόινγκ προγραμμάτισε για την Πέμπτη την παρθενική πτήση του αεροσκάφους μεγάλων αποστάσεων 777X, που αντικαθιστά το εμβληματικό 777, ανακοίνωσαν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο και στο Reuters δύο καλά ενημερωμένες πηγές προσκείμενες στον όμιλο.

Σύμφωνα με τη μία πηγή, η πρώτη δοκιμαστική πτήση θα πραγματοποιηθεί στην εμπορική βάση της Boieng, έξω από το Σιάτλ.

Η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, πρόσθεσαν οι πηγές αυτές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.

Η παρθενική πτήση του 777X είχε προγραμματιστεί αρχικά για το καλοκαίρι του 2019 αλλά μετατέθηκε για αργότερα λόγω των προβλημάτων με τον νέο κινητήρα GE9X, που κατασκευάζει η General Electric, και προβλημάτων με τα πτερύγια και την επικύρωση των λογισμικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπόινγκ ανακοίνωσε ότι το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος που έχει κατασκευάσει ποτέ, το οποίο σχεδιάστηκε για να χωρά κατά μέσο όρο 406 άτομα, θα πετάξει για πρώτη φορά στις αρχές του 2020, και το πρώτο αεροσκάφος θα παραδοθεί το 2021. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να παραδοθεί στα μέσα του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.