ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αυτό είναι το ψωμί που κοστίζει 1.380 ευρώ και είναι φτιαγμένο από αληθινό χρυσάφι

Γνωρίζατε πως υπάρχει ένα ψωμί το οποίο κοστίζει 1.380 ευρώ, καθώς είναι φτιαγμένο με αληθινό χρυσάφι; Συγκεκριμένα θα το βρείτε σε ένα φούρνο στη Μάλαγα.

Ξεχάστε το ψωμί με βούτυρο και μέλι, στη Μάλαγα κάνουν την ανατροπή και σερβίρουν ψωμί με χρυσάφι.

Ο Χουάν Μορένο είναι αρτοποιός και στον φούρνο του θα βρούμε ψωμί, φτιαγμένο από βρώσιμο χρυσάφι και ασήμι. Πιο συγκεκριμένα, το πολυσυζητημένο ψωμάκι περιέχει ένα γραμμάριο χρυσού και ένα γραμμάριο ασήμι, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 1.380 ευρώ το τεμάχιο. Θεωρείται ότι είναι το πιο ακριβό ψωμί στον κόσμο.

Ο φούρνος του Μορένο προωθεί τα ακριβά αυτά προϊόντα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν είστε περίεργοι, και έχετε τα μετρητά, μπορείτε και εσείς να αγοράσετε το «Χρυσό Ψωμί» στον φούρνο Panno Piña του Moreno στη Μάλαγα της Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.