ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Αυτή είναι ζωή – Σκύλος απολαμβάνει το μπάνιο του σε πισίνα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένας πανέξυπνος σκυλάκος ράτσας λαμπραντόρ ο οποίος έχει μάθει να περνάει… «ζάχαρη» στην πισίνα. Έχει μάθει να στέκεται στα πίσω πόδια του και να χαλαρώνει μέσα στο νερό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την 52χρονη Τάνια Ρίτσαρντς, ο σκύλος της ο Γουίλοου έμαθε από μόνος του αυτό το κόλπο, στην πισίνα τους, στο Περθ, στη δυτική Αυστραλία.

Ο σκυλάκος έμαθε από μόνος του πώς ν’ αράζει στην πισίνα απολαμβάνοντας μασαζάκι
Όπως αναφέρει η Τάνια, ο όμορφος Γουίλοου λατρεύει το νερό και βουτά μέσα στην πισίνα τους, όσο πιο συχνά μπορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρώτα, ανακάλυψε ότι είναι ωραίο να στέκεται μπροστά στο τζετ της πισίνας και να απολαμβάνει το μασαζάκι», λέει η Τάνια Ρίτσαρντς, περήφανη για τον πανέξυπνο σκύλο της ράτσας λαμπραντόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.