ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Γάτα σε ρόλο… ντελίβερι – Κουβαλά με τα δόντια της σακούλα με… σουβλάκια

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που μια γατούλα μεταφέρει μια σακούλα με φαγητό στο στόμα της, που περιείχε τρία λουκάνικα με πικάντικη σος κι ένα κομμάτι αγγούρι.

Συγκεκριμένα, οι περαστικοί έγιναν μάρτυρες της απίθανης αυτής εικόνας στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ, της Ταϊλάνδης, το πρωί της Τετάρτης, 19 Φεβρουαρίου.

Η γατούλα κουβαλούσε στα δόντια της μια σακούλα με λουκάνικα σε πικάντικη σάλτσα
«Η γάτα έμοιαζε λες και δούλευε ντελίβερι και πήγαινε φαγητό στους πελάτες. Θα μπορούσε να είναι μια καινούρια εφαρμογή. Αλλά νομίζω ότι, απλά, η γάτα επιστρέφει πίσω στην οικογένειά της, μεταφέροντάς της φαγητό. Πρέπει να είναι ένα πολύ έξυπνο ζωάκι, για να μάθει αυτό το απίθανο κόλπο», λέει ο 25χρονος Σαμόρν Πουρνίμ που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένα μυστήριο. Σταμάτησα να βιντεοσκοπώ τη γάτα με το τηλέφωνό μου κι έτσι δεν είδα που πήγε μετά», ανέφερε ο νεαρός φωτογράφος για την απίθανη γατούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.