Βίντεο: Πέντε μυστηριώδη πλάσματα της θάλασσας που πιάστηκαν στην κάμερα

Ο πλανήτης μας είναι ένα μυστηριώδες μέρος.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, γνωρίζουμε μόνο το 15% περίπου όλων των ζωντανών πλασμάτων, που σημαίνει ότι περίπου το 85% από τα υπόλοιπα παραμένουν ένα μυστήριο.

Τα περισσότερα άγνωστα ζώα ζουν βαθιά μέσα στα νερά των ωκεανών όπου οι άνθρωποι απλά δεν μπορεί να πάνε.

Αλλά μερικές φορές, υπάρχουν μαρτυρίες ή φωτογραφίες για πραγματικά τέρατα, τα οποία θα περίμενε κανείς να υπάρχουν μόνο σε ταινίες φαντασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το βίντεο, θα σας δείξουμε πέντε ιστορίες για μυστηριώδη πλάσματα της θάλασσας. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν το πιστεύετε ή όχι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.