ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Δεν άντεξε την καραντίνα και μεταμορφώθηκε σε διάφορους χαρακτήρες της Disney

Ένας Αμερικανός φαίνεται πως δεν άντεξε τόσες ημέρες καραντίνα και αποφάσισε να ντυθεί «Άριελ η γοργόνα» και άλλους χαρακτήρες της Disney, προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Κουρτ Τότσι από το Λος Άντζελες βαριόταν τόσο πολύ στην καραντίνα που χρησιμοποίησε τον άπειρο ελεύθερο χρόνο του για να δημιουργήσει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, για να χαρίσει μερικά χαμόγελα στα πρόσωπα του κόσμου.
Ειδικότερα, πέρασε 5 ημέρες για να σκαρφιστεί στίχους σχετικούς με τον COVID-19 για να βάλει λόγια στα πιο διάσημα τραγούδια της Disney, ενώ ο ίδιος μιμούνταν μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες κόμικ.

Στο ρεπερτόριό του μπήκαν ο Μπαλού η αρκούδα από το Βιβλίο της Ζούγκλας, ο Γκαστόν από την Πεντάμορφη και το τέρας, η Έλσα από το Φρόζεν και φυσικά η Άριελ η γοργόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενθουσιάστηκα με το πώς βγήκε τελικά το βίντεο. Είναι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί!», σχολίασε ο περήφανος Κουρτ, προφανώς επηρεασμένος από τον εθελοντικό αποκλεισμό στο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.